ΕΚΛΟΓΕΣ:
ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ (ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Αθήνα, 24.2.2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής με την επιστολική διαδικασία (με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 7 παρ. 3 του καταστατικού) είναι σε εξέλιξη και ήδη έχει ζητήσει και ενταχθεί στη διαδικασία αυτή η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων που υπηρετούν στα τέσσερα διοικητικά δικαστήρια της Αττικής, καθώς και πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι, αν και εγγεγραμμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε κάποιο άλλο (επαρχιακό) διοικητικό δικαστήριο, προτίμησαν τη διαδικασία αυτή.

Ωστόσο, παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις από τις εταιρείες ταχυμεταφορών με αποτέλεσμα να μην πιθανολογείται ότι έως την ημερομηνία που έχει οριστεί για την (κατ’ εξαίρεση) δια ζώσης ψηφοφορία και διαλογή (1/3/2021) θα έχει επιστραφεί το σύνολο των φακέλων που μας αποστέλλουν οι συνάδελφοι.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ αποφασίζει να μετατεθεί η ημερομηνία της (κατ’ εξαίρεση) δια ζώσης ψηφοφορίας για τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00 έως 17.00.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Τριμελούς του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας (Λ.Ριανκούρ 85) στο ισόγειο.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, την ως άνω ημερομηνία θα μπορέσουν να προσέλθουν να ψηφίσουν α) όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούσαν να ψηφίσουν επιστολικά και β) σε όσους θα έχει προκύψει αντικειμενική αδυναμία (π.χ. απώλεια του φακέλου λόγω εσφαλμένης διεύθυνσης, καθυστέρηση των ταχυμεταφορών κλπ.).

Για την αποφυγή συγχρωτισμού καλούνται οι συνάδελφοι να προσέλθουν ως εξής:
Από ώρα 10.00 έως 12.00: Οι συνάδελφοι το επώνυμο των οποίων αρχίζει από Α – Ζ
Από ώρα 12.00 έως 14.00: Οι συνάδελφοι το επώνυμο των οποίων αρχίζει από Η – Ξ
Από ώρα 14.00 έως 17.00: Οι συνάδελφοι το επώνυμο των οποίων αρχίζει από Ο – Ω.

Είναι αυτονόητο ότι κατ’ εξαίρεση και εφόσον υπάρχει σπουδαίος λόγος θα επιτραπεί στους συναδέλφους να ψηφίσουν και άλλη στιγμή. Παρακαλείστε πάντως να τηρήσετε το πρόγραμμα για την ασφάλεια όλων.

Η διαλογή θα γίνει την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021.

Εάν τυχόν μετά την ημερομηνία της διαλογής περιέλθει στην Ένωση καθυστερημένα κάποιος φάκελος, θα επιστραφεί με το ίδιο κούριερ σφραγισμένος στον αποστολέα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ                ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΪΤΑΣ
ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ                                          ΕΦΕΤΗΣ ΔΔ